Vesti

Effie Worldwide i IAA Serbia lansiraju Effie nagrade u Srbiji

18. novembar 2016.
Effie Worldwide sa zadovoljstvom objavljuje lansiranje prestižne Effie Awards u Srbiji, u partnerstvu sa International Advertising Association – Serbian Chapter (IAA Serbia).
Effie Worldwide je globalno poznat kao svetski lider marketinške efektivnosti sa svojom prepoznatljivom inicijativom, Effie Awards, priznatom u marketinškoj industriji kao globalno najmerodavniji pokazatelj izuzetnosti marketinške efektivnosti. Uz novoosnovani Effie Serbia program, međunarodna mreža Effie Worldwide se sada razvija i proširuje na 48 programa (41 nacionalni program, 6 regionalnih programa, i 1 globalni program).
Svi detalji o uslovima za prijavu radova i pravilima takmičenja biće objavljeni do januara 2017. godine, a sam poziv za prijavu radova ubrzo posle. Prva ceremonija dodele nagrada Effie Srbija biće održana u Beogradu, u junu 2017. godine.
“Priključenje Effie Serbia ojačaće i dodatno unaprediti efektivnost marketinga kroz našh 48 programa i šire, izjavio je Neal Davies, Predsednik i CEO za Effie Worldwide. Putem Effie Index-a pomogli smo otkrivanje nekih od najefektivnijih agencija i brendova koji predstavljaju najsvetlije primere i uzore za čitavu marketinšku industriju.”
Effie Index identifikuje i rangira najefektivnije agencije, oglašivače, brendove, mreže i holding kompanije analizirajući podatke finalista i pobednika sa svih svetskih Effie takmičenja. Effie Index se objavljuje jednom godišnje i predstavlja svetski najobuhvatnije rangiranje marketinške efektivnosti.
Miloš Simić, Predsednik IAA Srbija, ovim povodom je izjavio: ”Ovaj program otvara novo poglavlje za marketing industriju u Srbiji. Za struku je izuzetno značajno izmeriti rezultate lokalne marketinške komunikacije, i biće dragoceno uporediti srpsko tržište sa ostalima kroz Effie Index. Effie šalje jasnu poruku o značaju marketinških komunikacija i njihovom doprinosu izgradnji jakih brendova.”
Detaljnije informacije o programu za Effie Serbia 2017 biće objavljene blagovremeno. Pratite nas na ovom sajtu i na društvenim mrežama.
Ukoliko želite da na vašu e-mail adresu redovno stižu
aktuelnosti i korisne informacije o Effie Awards Serbia ostavite nam svoj mail kontakt.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.