Spremite se za Effie!

Pedesetak ljudi učestvovalo je na prvom Effie treningu koji je 9. februara u Hotelu Radisson Blu Old Mill Hotelu organizovao srpski ogranak IAA sa ciljem da struku upozna sa načinom prijavljivanja radova za ovaj Festival.
Žarko Sakan, Managing Director agencije New Moment New Ideas Company i član Organizacionog odbora Effie festivala, otvorio je događaj i predočio osnovne informacije o samom Effie-ju i značaju njegovog uvođenja za ovdašnje tržište i njegovo unapređenje. On je posebno istakao ulogu IAA i uspeh koji je postignut dobijanjem licence.
Loic Mercier, Chief Strategy Officer agencije BBDO Paris koja je godinama unazad najnagrađivanija na Effie festivalu, istovremeno je i uvaženi član evropskog i globalnog Žirija. Mercier je zbog bogatog iskustva izabran za predavača kako bi se srpsko tržište što kvalitetnije pripremilo za novi Festival sa međunardnom licencom koji promoviše i nagrađuje efektivno komuniciranje.
Press-release
Uvek ste efikasniji ako poznajete pravila takmičenja. Zato sam ovde, rekao je Mercier i prisutne prvo podsetio na osnovna pravila sastavljanja kvalitetne prijave za Effie. Kao pet najčešćih grešaka koje se prave prilikom prijave radova naveo je : Priča « ne radi «, napisana je « bez srca », efektivnost komunikacije nije dovoljno istaknuta, nedostataju relevantni podataci i radi se o ideji koja zapravo i nije neka ideja.
Ukoliko želite da na vašu e-mail adresu redovno stižu
aktuelnosti i korisne informacije o Effie Awards Serbia ostavite nam svoj mail kontakt.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.