Rok za prijavu radova za Effie Awards Serbia 2017 produžen je do 24. marta, a redovna cena kotizacije iznosi 300 evra u dinarskoj protivvrednosti.
Prema Pravilniku takmičenja, u obzir dolaze kampanje koje su se sprovodile u periodu 1. jul 2015 – 31. decembar 2016. godine, na području Srbije. Radove će pregledati i ocenjivati Žiri sastavljen od 27 profesionalaca.
Effie Awards Serbia 2017 obuhvata sledeće takmičarske kategorije:
(Proizvodi i usluge): automobilska industrija, prehrambena industrija, bezalkoholna pića i napici, alkoholna pića, nega i lepota, proizvodi i usluge za domaćinstvo, maloprodaja i elektronski uređaji, telekomunikacije, finansije i platne kartice, softver i aplikacije, putovanje i turizam, kultura, umetnost, zabava i institucije. Kada je reč o tzv. Specijalnim kategorijama, Effie Awards Srbija je uvrstila na svoj spisak: David protiv Golijata, Dobra dela-brendovi, Dobra dela-neprofitni sektor, Inovacija u oblasti medija-kreiranje novog kanala, Inovacija u oblasti medija-postojeći kanal, Korporativna reputacija, Lansiranje novih lokalnih proizvoda ili usluga, Mali budžet-proizvodi i usluge i Medijska ideja.
Kako bi zainteresovani dobili što preciznija uputstva za sastavljane kvalitetne prijave rada, na raspolaganju im je tzv. Vodič za prijavljivanje, kao i Saveti žirija i drugi korisni dokumenti koji su dostupni na zvaničnom sajtu Effie Serbia http://www.new.effie.rs/kako-se-prijaviti/
Za članove IAA Srbija obezbeđen je popust na cenu prijava, kao i za one koji prijave dva ili više radova. Takođe, za direktna pitanja onih koji žele da prijave svoje radove, na raspolaganju je email organizatora Effie takmičenja: office@effie.rs
Ukoliko želite da na vašu e-mail adresu redovno stižu
aktuelnosti i korisne informacije o Effie Awards Serbia ostavite nam svoj mail kontakt.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.