Otvorene prijave za Effie Awards Srbija 2017

Od prošle nedelje svi zainteresovani mogu prijaviti radove za prvo takmičenje Effie Awards Srbija. Prema pravilniku, u obzir dolaze kampanje koje su se sprovodile u periodu 1. jul 2015 – 31. decembar 2016. godine.
Na raspolaganju su sledeće kategorije (Proizvodi i usluge): automobilska industrija, prehrambena industrija, bezalkoholna pića i napici, alkoholna pića, nega i lepota, proizvodi i usluge za domaćinstvo, maloprodaja i elektronski uređaji, telekomunikacije, finansije i platne kartice, softver i aplikacije, putovanje i turizam, kultura, umetnost, zabava i institucije. Kada je reč o tzv. Specijalnim kategorijama, Effie Awards Srbija je uvrstila na svoj spisak: David protiv Golijata, Dobra dela-brendovi, Dobra dela-neprofitni sektor, Inovacija u oblasti medija-kreiranje novog kanala, Inovacija u oblasti medija-postojeći kanal, Korporativna reputacija, Lansiranje novih lokalnih proizvoda ili usluga, Mali budžet-proizvodi i usluge i Medijska ideja.
Rani rok za prijavu radova je 25. februar. Za članove IAA Srbija obezbeđen je popust na cenu prijava, kao i za one koji prijave dva ili više radova.
Budući da Effie ne podrazumeva  samo takmičenje, već i edukaciju tržišta, IAA Srbija je pre deset dana organizovala trening pod nazivom Kako sastaviti dobru prijavu, koji je vodio jedan od najiskusnijih članova žirija na evropskom i globalnom nivou, Loic Mercier, Chief Strategy Officer u agenciji BBDO Pariz.
Inače, Effie nagrada se dodeljuje najefektivnijim agencijama i oglašivačima za projekte koji su svojim rezultatima posebno istakli na nacionalnom tržištu. Organizuje se u preko 40 zemalja širom sveta. IAA Srbija je nosilac licence i organizator takmičenja u Srbiji.
Ukoliko želite da na vašu e-mail adresu redovno stižu
aktuelnosti i korisne informacije o Effie Awards Serbia ostavite nam svoj mail kontakt.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.