Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Effie Awards Europe najavio je dva nova takmičenja koja će se od ove godine održavati na evropskom kontinentu – Best of the Best Europe i Marketing & Business Solutions.

Kao deo obeležavanja pedest godina postojanja Effie-ja, Effie Europe je predstavio posebno takmičenje Best of the Best Europe, kako bi prepoznao najefikasnije marketinške komunikacije na tlu ovog kontinenta. Prijave su otvorene za sve kampanje koje su osvojile Zlatni Effie na nacionalnim takmičenjima 2018. godine.

Adrian Farina, Senior Vice President Marketing, Europe at Visa, rekao je: “Osvajanje zlatnog Effie-ja ili Grand Prix-a u zemlji je veliko dostignuće za bilo koji brend ili kampanju. To je svedočanstvo o velikom radu koji vodi do opipljivih rezultata i koji se smatra najboljim u svojoj zemlji u datoj godini. Takmičenje Best of the Best Europe  pruža jedinstvenu priliku da se te kampanje uporede sa najboljim radovima iz drugih evropskih zemalja. Više se ne radi o tome da budete najbolji na Vašem tržištu – sada se radi o tome da budete najbolji u Evropi u toj godini.”

“ Effie takmičenje baca svetlost na lokalne dragulje, koji bi možda inače ostali u senci. Ova raznolikost i autentičnost su od neprocenjive vrednosti za našu industriju. Kategorija Best of the Best“ ovu dinamiku šalje korak dalje, promovišući najbolje lokalne ideje na regionalnom nivou. Dakle, ako želite da otkrijete da li Vaš lokalni pobednički rad ima ono što je potrebno da pobedi na evropskom nivou, prijavite se sada!”, rekla je Helene Dusseaux, Integrated Communication Manager at P&G.

 

Druga nova kategorija – Marketing i biznis rešenja – nagrađuje pojedinačne marketinške aktivnosti ili celokupne programe. Svaka akcija i poslovna ideja koja je imala izuzetno pozitivan uticaj na marketinšku poziciju brenda, proizvoda ili usluge, kvalifikovana je za prijavu. Ako je komunikacija bila značajan element marketinškog miksa, takav rad bi trebalo prijaviti u nekoj drugoj kategoriji takmičenja koja je prikladna datoj industriji. U ovoj kategoriji moguće je prijaviti aktivnosti kao što su npr. promena ambalaže, u pogledu izgleda i veličine; uvođenje ili promena programa lojalnosti; uvođenje novog distributivnog kanala; korišćenje e-trgovine; korišćejne savremene tehnologije na prodajnom mestu; uvođenje potpuno novog proizvona u kategoriju gde je proizvđač već bio prisutan; uključivanje potrošača u razvoj proizvoda , itd. Više informacija o ovoj kategoriji možete naći ovde.

Finalni datum zatvaranja prijava za obe kategorije je 31.07.2019. Svi detalji vezani za prijavljivanje dostupni su ovde. Žiriranje će se održati u septembru, a lista pobednika će biti objavljena na svečanoj dodeli u Briselu 15. oktobra 2019. godine.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.