Effie Worldwide i IAA Serbia lansiraju Effie nagrade u Srbiji

18. novembar 2016.
Effie Worldwide sa zadovoljstvom objavljuje lansiranje prestižne Effie Awards u Srbiji, u partnerstvu sa International Advertising Association – Serbian Chapter (IAA Serbia).
Effie Worldwide je globalno poznat kao svetski lider marketinške efektivnosti sa svojom prepoznatljivom inicijativom, Effie Awards, priznatom u marketinškoj industriji kao globalno najmerodavniji pokazatelj izuzetnosti marketinške efektivnosti. Uz novoosnovani Effie Serbia program, međunarodna mreža Effie Worldwide se sada razvija i proširuje na 48 programa (41 nacionalni program, 6 regionalnih programa, i 1 globalni program).
Svi detalji o uslovima za prijavu radova i pravilima takmičenja biće objavljeni do januara 2017. godine, a sam poziv za prijavu radova ubrzo posle. Prva ceremonija dodele nagrada Effie Srbija biće održana u Beogradu, u junu 2017. godine.
“Priključenje Effie Serbia ojačaće i dodatno unaprediti efektivnost marketinga kroz našh 48 programa i šire, izjavio je Neal Davies, Predsednik i CEO za Effie Worldwide. Putem Effie Index-a pomogli smo otkrivanje nekih od najefektivnijih agencija i brendova koji predstavljaju najsvetlije primere i uzore za čitavu marketinšku industriju.”
Effie Index identifikuje i rangira najefektivnije agencije, oglašivače, brendove, mreže i holding kompanije analizirajući podatke finalista i pobednika sa svih svetskih Effie takmičenja. Effie Index se objavljuje jednom godišnje i predstavlja svetski najobuhvatnije rangiranje marketinške efektivnosti.
Miloš Simić, Predsednik IAA Srbija, ovim povodom je izjavio: ”Ovaj program otvara novo poglavlje za marketing industriju u Srbiji. Za struku je izuzetno značajno izmeriti rezultate lokalne marketinške komunikacije, i biće dragoceno uporediti srpsko tržište sa ostalima kroz Effie Index. Effie šalje jasnu poruku o značaju marketinških komunikacija i njihovom doprinosu izgradnji jakih brendova.”
Detaljnije informacije o programu za Effie Serbia 2017 biće objavljene blagovremeno. Pratite nas na ovom sajtu i na društvenim mrežama.
Ukoliko želite da na vašu e-mail adresu redovno stižu
aktuelnosti i korisne informacije o Effie Awards Serbia ostavite nam svoj mail kontakt.